sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

ABD Başkanı Trump: Fransada Trumpı istiyoruz sloganları atıyorlar

ABD Başkanı Trump, Fransadaki gösterilere ilişkin, İnsanlar çevreyi korumak adına üçüncü dünya ülkelerine büyük meblağlar ödemek istemiyor. Trumpı istiyoruz sloganları atıyorlar. Fransayı seviyorum. dedi.

ABD Başkanı Trump: Fransada Trumpı istiyoruz sloganları atıyorlar
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 17:30

ANKARA (AA) ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fransanın her yerinde protestolar ve kargaşanın hüküm sürdüğünü yazdı.

Paris Anlaşmasının Paris için pek de işe yaramadığını ve Fransanın her yerinde protestolar ve kargaşa olduğunu belirten Trump, İnsanlar, çevreyi korumak adına üçüncü dünya ülkelerine büyük meblağlar ödemek istemiyor. Trumpı istiyoruz sloganları atıyorlar. Fransayı seviyorum. ifadelerini kullandı.

Fransada 17 Kasımda başlayan gösteriler, son yılların en şiddetli protestosuna dönüştü. Göstericiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macrondan vergileri düşürmesini ve ekonomik koşulların iyileştirilmesini talep ediyor.

Trump, Haziran 2017de, ülkesini iklim değişikliğiyle küresel mücadeleyi hedefleyen Paris Anlaşmasından çekme kararı aldığını açıklamıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık