sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3894
  • Euro 35.0172
  • GR ALTIN 2323.7
  • ÇEYREK 3826.2

AA kıdemli foto muhabiri Öztürke Ara Güler Onur Ödülü

Hatayın İskenderun ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle düzenlenen yarışmanın galası yapıldı. Etkinlikte, AA kıdemli foto muhabiri Ali İhsan Öztürk, Ara Güler Onur Ödülüne layık görüldü.

AA kıdemli foto muhabiri Öztürke Ara Güler Onur Ödülü
  • 09 Kasım 2018, Cuma 21:30

HATAY (AA) Hatayın İskenderun ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle düzenlenen Tutunmak Kısa Film Yarışmasının galası gerçekleştirildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Salonunda düzenlenen programda, yarışmada ilk üçe giren katılımcılara ödülleri verildi.

Etkinlikte, Anadolu Ajansı (AA) kıdemli foto muhabiri Ali İhsan Öztürk de Ara Güler Onur Ödülüne layık görüldü.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat, burada yaptığı konuşmada, böylesi güzel çalışmaların devamını diledi.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile 145 ülkeye ulaştıklarını belirten Polat, Bütün mazlum coğrafyalara ulaşacak şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Türkiye Diyanet Vakfı dünya üzerinde bütün alanlarda sadece insani yardımda değil eğitim ile inşa hizmetlerinde ve birçok yerde insanı ilgilendiren bütün alanlarda hizmet veren dünyanın en büyük teşkilatıdır. diye konuştu.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de, Her insan hataya tutunmaya çalışır. 2011 yılından beri hayata tutunmaya çalışan mültecilere biz misafirlerimiz diyoruz. Farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik yapıldı. Ben böyle bir ülkede yaşamaktan ve ülkenin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. şeklinde konuştu.

Programa, oyuncular Levent Sülün, Seymen Aydın, Erdem Baş ve yapımcı Halis Cahit Kurutlu ile sanatçı, sporcu ve yazarlar da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık