sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.565
  • Euro 35.002
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4017.1

28 ŞUBAT KARA BİR LEKEDİR

Bayrampaşa Belediyesi, postmodern darbenin 23. yılında ‘Türkiye'nin Kara Lekesi 28 Şubat’ isimli seminer düzenledi. Seminerde konuşan Başkan Atila Aydıner, “28 Şubat ülkemizin kara bir lekesidir. O dönem inançlı insanlara büyük zulümler yapıldı. Bunları unutmamalı ve unutturmamalıyız.” dedi.

28 ŞUBAT KARA BİR LEKEDİR
  • 01 Mart 2020, Pazar 22:27

Bayrampaşa Belediyesi, 28 Şubat postmodern darbesinin 23. yıl dönümünde, ‘Türkiye'nin Kara Lekesi 28 Şubat’ isimli seminer düzenledi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nida Kırömeroğlu 28 Şubat sürecinin bilinmeyenlerini anlattı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu seminerde, konuşmalar öncesi şehitlerimizin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu. 

“TÜRKİYE DERİN BİR KARANLIĞA SÜRÜKLENDİ”
28 Şubat postmodern darbesinin Türkiye’nin kara bir lekesi olduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “28 Şubat dönemi zalimin mazluma zulüm ettiği dönemdir. 28 Şubat Kararları ile Türkiye derin bir karanlığa sürüklendi. Alınan kararların siyasal, toplumsal ve ekonomik tahribatı oldukça ağır oldu. Aziz milletimize büyük bedeller ödetildi. İnancı gereği başını örten hanım kardeşlerimiz, inançları uğruna vatanı düşmandan kurtaran dedelerinin yurdunda görülmemiş baskılara maruz bırakıldı. Bizler, bu zulümleri unutmamalı ve unutturmamalıyız. 28 Şubat’ın gerçeklerini bizler anlatmalıyız ki, başkaları çıkıp tarihi çarpıtarak anlatmasın. Allah, ülkemize bir daha buna benzer kara günler yaşatmasın.” dedi.

Erbakan’ın Türkiye’ye kazandırdıklarına ve öngörülerine de vurgu yapan Başkan Aydıner, “Milli iradenin temsilcisi rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın Türkiye’de özellikle ekonomiyi ayağa kaldırması içerideki ve dışarıdaki bir takım mihrakları rahatsız etti. Baskılar karşısında direnen Erbakan, ülkenin selameti için 28 Şubat sürecinde istifa etmek durumunda kaldı. Vefatının 9. yılında muhterem Erbakan hocamızı rahmetle anıyoruz, mekânı cennet olsun. O gün onun söylediklerinin tamamı bugün gerçekleşiyor. Siyonizmin neler yaptığı ve neler yapmak istedikleriyle ilgili hocamızın bize anlattıkları ve aktardıkları bugün bir bir ortaya çıkıyor. Hocam, bundan 30-40 sene önce 28 Şubat kararları olmadan önce de bugün Türkiye’de gerçekleşecek olan olayların analizini çok iyi yapmıştı.” diye konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık