sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bayrampaşa Aliya Izzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü
  • 26 Kasım 2019, Salı 22:37

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner ŞENEL yaptığı konuşmasına " Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kendini adayarak onların yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü zorluğa göğüs gererek sınırları okul ve sınıf duvarları ile çizilemeyecek kadar ağır sorumluluk üstlenen, sevgi ve fedakârlıkla çalışma azmi içerisindeki dünyanın en kutsal ve en fedakâr mesleğin temsilcileri olan; Başta Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.'' dedi.


Kaymakam Dr. Soner ŞENEL’ in konuşmasının ardından  öğretmenlerden oluşan Türkiye “Öğretmenler Kupası” masa tenisi şampiyonu olan öğretmenlere başarı belgeleri ve emekli öğretmenlere hizmet belgesi verilmesi ile devam eden program, Uluslararası Kaptan Ahmet ERDOĞAN İHL  öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılar ile son buldu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Etiketler: Bayrampaşa

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık